Vernada monitoimikorut

Yhdistele omanlaisesi korukokonaisuus

Vernada on suomalaiselle ja pohjoismaiselle naiselle suunniteltu oivaltava monitoimikorusarja. Yksittäisinä korut ovat pelkistetyn tyylikkäitä, mutta yhdistämällä niitä kiinni toisiinsa saat näyttäviä ja yksilöllisiä korukokonaisuuksia. Voit koota loputtomasti uusia yhdistelmiä, koska suuri osa sarjan koruista on suunniteltu toimimaan yhdessä. Samanlaisten lukkojen ansiosta korujen ja näppärien lisäosien yhteen kiinnittäminen käy helposti. Näin saat luotua itse tyyliisi sopivia koruyhdistelmiä piristämään arkipäivääsi sekä kruunaamaan juhlapukeutumisesi - korostamaan juuri sinun tyyliäsi!

Jokainen koru ostettavissa erikseen ja on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan, mutta yhdistelemällä saat koruille lisää käyttömahdollisuuksia. Esimerkiksi korujen pituutta saat säädettyä vaikka lisäämällä kaulakorun jatkoksi saman sarjan käsikorun. Näin koru toimii erilaisten vaatteiden kanssa. Korujen tyyliä voi muttaa vaikka arkisesta juhlavaksi erillisen satiinirusetti-lisäosan kanssa. Rock-henkiseen tyyliin voisi sopia vaikka hopeoidun ketjun ja kieputettavan nahkarannekorun yhdistelmäkaulakoru. Kauniista, laserleikatusta riipuksesta saat näyttävän yksityiskohdan joko perinteisesti riipuksena tai linkittämällä se vaikka kaulakorun ja käsikorun väliin. Riipukset sopivat tyylikkäästi yhteen niin näyttävien ketjujen, laadukkaiden puuhelmien kuin kieputettavien nahkarannekorujen kanssa. Kokeile rohkeasti ja löydä omanlaisesi kokonaisuus.

Osa koruista on yksinäänkin monitoimikoru; esimerkiksi puuhelmistä valmistetusta monitoimiavainkorusta saat kaksirivisen, lyhyen kaulakorun tai nahkaista monitoimiavainkorua voit käyttää vaikka kieputettavana rannekoruna. Kurkkaa myös kääntökoruna toimivat leveät nahkarannekorut - koru on toisenvärinen toiselta puolelta ja voit käyttää korua kummin päin haluat.

Pue yllesi Vernada-koru ja kerro omaa tarinaa!